Medarbejderinddragelse

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Øster Farimagsgade 5, Bygning 1. Lokale 1.1.02
1353 København K
Danmark

Faciliteter

Lokalet har plads til 75 mennsker. Der vil inden arrangementets start være te, kaffe, kage, frugt og vand. Vi vil holde de indledende oplæg i lokale 1.1.02 og derefter går videre til mindre gruppelokaler, hvor deltagerne vil have dialog med en af oplægsholderne i grupper. Efter en afsluttende dialog i plenum, vil der være mulighed for lidt at drikke og spise. 

Transport

Hvis du har svært ved at finde lokalet henvises du til de digitale informationsskærme, som står ved begge hovedindgange (Øster Farimagsgade 5A, 5B.). Her kan du under overskriften: "Hvad sker der på CSS i dag" finde arrangementet og få hjælp til at finde vej. 

Parkering:
Institut for Statskundskab er placeret på Center for Sundhed og Samfund (CSS). Det er tæt på Nørreport Station og bus 14 kører dertil. Kommer du i bil til CSS, har du mulighed for at parkere i de afmærkede båse på området. Vær opmærksom på, at der er begrænset med parkeringspladser. Du kan køre ind med bil fra Bartholinsgade og Østersøgade 16, 22 og 24.
 
 
 

Forum - for fremtidens offentlige ledelse og styring. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet - Øster Farimagsgade 5 - 1353 - København K - 35322626 - andrea.hamann@ifs.ku.dk